Projekt

Projekt

2022-05-29

Andra året i rad klarar vi kraven för UC tillväxtcertiikat.
2018-12-04

Tiden går fort när man har roligt, heter det ju och redan har ytterligare ett affärsår passerat!

Om någon hade sagt för fem år sedan att jag skulle driva en säkerhetsfirma så hade jag nog inte trott på dem.

Nu har vi varit igång i två år och det är med stor tillförsikt jag kan säga att det rullar på riktigt bra! Detta andra affärsår dubblade vi vår omsättningen och ökade vår vinst.

Under året har vi hållit kurser för slutanvändare av Omnis i Ängelholm och blivit certifierad anläggarfirma larmklass 2.   

Vi har utfört installationer från Piteå i norr till Tomelilla i söder och till och med varit utanför gränsen i Köpenhamn och Tyskland för internationella kunders räkning. 


Vår tillväxtresa fortsätter och under nästa år fokuserar vi på att vidareutveckla företaget tillsammans med vår personal, våra kunder och leverantörer.

Målet är att under år 3 utöka med ytterligare en person och fortsätta vara ett litet bolag med närhet till kunder och personal.

Så jobbar du med el och vill vara med att utveckla vårt bolag tveka inte att höra av dig till mig eller Mico.


Jag vill även passa på att tacka våra kunder och leverantörer för förtroendet under året och hoppas på fortsatt bra samarbete framöver!

//Niklas2018-06-28

Brf Höjdpunkten1 väljer

Aptus och Säkra Installationer.

Brf Höjdpunkten1 har en gammal porttelefonanläggning som inte går att få tag på reservdelar till längre.

Då föreningen har stor teknisk kompetens så gjorde man ett förfrågningsunderlag och bjöd in leverantörer och återförsäljare.

I första etappen byter man nu ut porttelefoner och säkrar upp skalskyddet.

- Som oberoende leverantör berättade vi om de fabrikat vi jobbar med, för- respektive nackdelar med de olika systemen. Efter noga utvärdering beslutade Brf Höjdpunkten1 sig för Aptus och deras system Styra 3000.

- Efter en gedigen genomgång av marknaden är vi nu stolta över att Brf Höjdpunkten1 valde en Aptuslösning säger Mattias Åsenlund, ansvarig säljare Aptus Elektronik AB.

- Det som avgjorde var design samt alla referensobjekt som Aptus och vi har i området

säger Niklas Nilsson, VD Säkra installationer.

Aptus system är utbyggbart, och föreningen kan bygga ut systemet med lösningar för bokning av allmänna utrymmen, passerkontroll och boendekommunikation.

Aptussystemet erbjuder även digitala lås på lägenhetsdörrar, vilket kan förenkla vardagen för lägenhetsinnehavare - exempelvis kan lägenhetsinnehavaren dela en tillfällig behörighet till hantverkare och mat- och paketleverantörer.

Säkra installationer Syd AB är det lilla företaget med det stora engagemanget.

- Vi har snart varit igång i två år, och det rullar på mycket bättre än vi kunde förvänta oss. Med bred kompetens och lokal närvaro uppskattar kunder vår närhet och korta beslutsvägar. Förutom installation så utför vi även projektering, framtagning av förfrågningsunderlag samt besiktningar av inbrottslarmanläggningar säger Niklas Nilsson.

2017-07-11

Säkra Installationer Syd AB installerar Aptus passersystem hos BRF Rönne Brygga

Säkra Installationer Syd AB i Åstorp har varit verksamma i mindre än ett år men är redan ett välrenommerat företag med över 50 års erfarenhet av säkerhetsinstallationer.

De två ägarna, Niklas Nilsson och Milorad Cekanovic har under sina många år i branschen arbetat med många välkända varumärken och byggt upp personliga referenser hos många av sina kunder.

Nyligen vann företaget ett projekt att installera Aptus passersystem hos BRF Rönne Brygga i Ängelholm. Bostadsrättsföreningen består av 54 lägenheter samt lokal för restaurangverksamhet fördelat på fem bostadshus.

Säkra Installationer ABs uppdrag innefattar installation av passerläsare på samtliga entredörrar, garage, soprum, cykelrum samt webbokning av föreningslokal på bostadsrättsföreningens hemsida.

Företaget är även verksamma utanför Sverige och var nyligen i Tyskland och installerade passersystem, videoövervakning och inbrottslarm hos en större affärskedja.

-Det har varit ett fantastiskt första år, säger Niklas Nilsson. Vi har utfört många roliga projekt och det är enormt roligt med den fina responsen vi har fått av våra kunder. Vi har även nyligen förstärkt vår personalstyrka med ytterligare en tekniker, Fabian Enroth, och vi hoppas förstärka med fler under de kommande åren.


För mer information, kontakta:

Niklas Nilsson

Telefon: 0761955288

E-mail: niklas@sakrainstallationer.se

www.sakrainstallationer.se

Om Säkra Installationer Syd AB:

Säkra Installationer Syd AB grundades 2016 och erbjuder helhetslösningar innefattande projektering, montering och instalallation av inbrottslarm, videoövervakning, passersystem samt allmänna el-installationer.


2017-04-09

Första utlandsjobbet.

Vi har nu för första gången gjort ett projekt utan för Sveriges gränser.

Inbrottslarm, passersystem och CCTV till Great Security /  Rusta i Lybeck.

Installationen utfördes tillsammans med Martin på Pama El och vi fick lära oss mycket och träna vår Tyska.


2017-03-23

Vi utför tillsammans med MS Elektriska och EL & bygg center el åt Sten & Ström.

Installationen omfattar kraft, belysning och datauttag till Sveriges största klädkedja.

Uppdraget har en internationell prägel då det är el-konsulter från Italien.